Wednesday, July 4, 2007

eu in termenii unui horoscop caterincos...

VARSATOR

Simbol: Varsatorul de Apa. Diluviu. Inundatie. Mai toarna un paharel.
Element: Aerul. Aerul Varsatorului e incarcat de electricitate statica si imprevizibil. Iti dai seama ca vine furtuna, dar nu poti sa stii cand si cu ce forta. "Intensitate maxima" e o expresie foarte sexy cand nu se refera la fenomene atmosferice scapate de sub control.
Calitate: Fix. Varsatorul e versiunea umana a tornadei care a dus-o pe Dorothy in tara Oz. Sa incerci sa infrunti un uragan e foarte periculos si cu foarte multe taisuri. Poti sa o faci daca ai picioarele fixate intr-un soclu de ciment sau daca esti buncar.
Guvernator: Uranus, zeul schimbarilor bruste si Saturn, zeul reprimarii si al status-quo-ului. Zeul pozitiei misionarului cu lumina stinsa su al perversiunilor care nici macar nu stiai ca exista.

Activitate preferata: Sa ii sfideze pe ceilalti.

Cartea preferata: "Cum sa comunici cu spiritele pechinezilor morti"

Modelul in viata: Goldfinger

Idol romantic: Inspectorul Gadget.

Slujba ideala: Sheful borgilor.

Prima intalnire ideala: Sa il rapeasca extraterestrii si sa il supuna la experimente sexuale.

Fraza cheie: "Rezistenta e inutila".

Fraza de agatat preferata: "Ai vazut ce au facut EI padurilor ecuatoriale?"

Partea corpului: Gleznele. Mereu scrantite de la atata rasucit pe calcaie si iesit din camera.

Zona erogena: Incheieturile mainilor si picioarelor... legate cu lanturi subtiri de argint care se prind intr-un pircing de diamant din buric.

Stil romantic: Posedat.

Ciudatenie sexuala: obiceiul enervant de a sari din pat ca sa aranjeze camera video.

-excentric, sfidator, care insira o amestecatura amenintatoare de ideologii oricui reuseste sa prinda la inghesuiala.
-cel mai probabil candidat la spitalul de glumeti din toate zodiile. Expresia "tulburari de personalitate" a fost inventata special pentru ei.
-sunt sfasiati intre dorinta de schimbare si nevoia de securitate. Incearca sa schimbe lumea din jur ca sa creeze o atmosfera nonconformista. De fapt, le e frica de schimbare.
-sunt distanti, nu pasionali. Le e teama de introspectie, pentru ca o sa descopere toate lucrurile pentru care nu au un raspuns. Nu traiesc in prezent cu alearga dupa un viitor ipotetic si abracabradant.
-le lipseste gena auto-analizei. Or putea sa emita judecati pertinente despre ceilalti, dar nu se por intelege pa ei insisi.
-daca nu esti de acord cu versiunea lor asupra adevarului s-ar putea sa nu ii mai vezi vreodata. Demostreaza-le ca sunt la fel de subiecrivi ca restul oamenilor si o sa-i termini.

EA:
Un spirit liber, vesnic curioasa si intotdeauna prietenoasa. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic si intelectual. Nu e posesiva sau geloasa, crede ca dragostea se naste dintr-o prietenie frumoasa. E un individ complet.
DAR:

-e draguta tot timpul pentru ca face numai ceea ce are chef.
-e rebela, capoasa si paradoxala. Poate sa fie de un individualism egoist si exasperanta.
-cand e furioasa s-ar putea sa se poarte ca un copil isteric: o sa dea din picioare, o sa dea ordine, o sa dea cu lucurile de pamant doar ca sa iti faca in ciuda. Totusi, de obicei, o sa prefere sa adopte o atitudine filosofica in momentul in care se enerveaza si sa argumenteze pana cand incepi tu sa te isterizezi.
-e imprevizibila, nu o sa stii niciodata ce/cui o sa ii zici adio cand vrei sa pleci.
-are putine inhibitii in ceea ce priveste aparentele, opiniile si tactul. O sa aduca in discutie subiecte controversate cand e invitata prima data la ai tai acasa.
-ii plac barfele, in special alea cu adevarat nasoale. O sa bata campii toata noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi robot sau extraterestru.
-are un alai de prieteni de toate varstele, sexele, convingerile si personalitatile. E intotdeauna disponibila pentru susmentionatii prieteni la orice ora din zi si din noapte. Casa voastra o sa inceapa sa semene din ce in ce mai mult cu o combinatie intre Gara de Nord si un cabinet de psihoterapie alternativa.
-cu cat mai ciudat, cu atat o sa te gaseasca mai incitant. Fi gata de experimente sexuale sau o sa sfarsesti langa o partenera foarte plictisita.
-o lasa rece sentimentalismul siropos.Daca e genul asta, o sa se uite la tine ca la o pierdere de timp.
-un pic materialista.

Cum ii depistezi: de obicei e unul din indivizii enervant de aratosi. Daca iti arati interesul fata de el nici n-o sa te bage in seama, daca il ignori o sa devii centrul universului sau. Daca are cumva o sclipire nesanatoasa, cam ca a pacientilor de la boli nervoase sau a sectantilor fanatici, atunci e Varsator.

Unde ii gasesti: in cercurile laureatilor Nobel, inventatorilor de lucruri foarte folositoare si ale filantropilr umanisti...sau la cel mai apropriat balamuc. Ai mai multe sanse sa-l gasesti in a2a categorie. Daca esuezi incearca in salupele ecologistilor care protesteaza pe langa tancurile petroliere sau baleniere. O sa descoperi cel putin un Varsator pe jumatate inecat la bord.
Cum il intrigi: povesteste-i despre lucruri foarte interesante pe care le-ai facut (ai adus pacea in Orientul Mijlociu, ai gasit leacul pentru cancer, ai descoperit o cale de comunicare cu forme de viata din alta galaxie, chestii din astea). Incearca totusi sa nu para o ideologie prea absurda.
Prima intalnire: nu e chiar o intalnire. O sa iti zica sa mergeti in oras sub pretextul ca esti o persoana interesanta. Dupa cateva iesiri din astea ca intre prieteni o sa descopere ca esti femeie/barbat (dupa caz) si o sa fie un punct de pornire destul de bun.
Daca iti da papucii: nu o sa iti dea pe bune papucii pentru ca te respecta ca persoana. Pur si simplu nu o sa mai faca sex cu tine. Adica nu o sa se schimbe mare lucru.
Daca ii dai papucii: o sa adopte o atitudine filosofica si o sa ajunga la concluzia ca e mai bine asa. O sa iti ceara sa ramaneti prieteni si nu o sa inteleaga de ce ii trantesti usa/telefonul sau il impusti in picior.

Cum se inteleg vu ceilalti:
Pariaza pe : Balanta, Gemeni, Sagetator
Doar prieteni: Berbec, Leu
Impusca-te acum: Taur, Fecioara, Rac, Capricorn
Oaia neagra: Scorpion, Pesti.

TU CE ZODIE ESTI?;))

1 comment:

Rox Hangiu said...

je suis Scorpion :P